Cu sapte etape inaintea terminarii campionatului, echipa olteana are un avans de opt puncte

Telefoane confiscate, schimb dur de replici intre oficiali, duel al galeriilor, calcule ale suporterilor si mingea sparta de sticla televiziunilor, acestea sint ingredientele care condimenteaza finalul de sezon in Divizia B. Daca in prima serie Ceahlaul lui "Pinalti" respira deja aerul inaltimilor din primul esalon, in celelalte serii lupta s-ar putea da pina in ultima etapa. In seria a II-a apele s-ar putea limpezi astazi, cind este programat derby-ul Petrolul - Universitatea Craiova, la finalul caruia oltenii ar putea sa ramina doar cu un avans de cinci puncte sau sa fie ca si promovati.

Acuzatii de blat

Importanta partidei a facut ca nervii sa fie turati la maximum. Prahovenii i-au acuzat pe olteni de practici necurate. "Unele mi s-au parut niste victorii destul de lejere", spune presedintele Florin Bercea. Polemici intre cele doua grupari s-au iscat si pe seama televizarii meciului de azi. Oficialii olteni au acuzat Petrolul ca nu vrea sa televizeze meciul din motive strategice. "Sint obisnuiti ca pe timpuri, cind mai faceau ei cite o japca. Se gindesc ca poate vor face ceva si cu noi, a spus Adrian Mititelu, patronul Universitatii.

La rindul sau, Berecea a contraatacat declarind: "N-avem nimic de ascuns, ci pur si simplu nu vreau! Daca TV Sport imi dadea 100.000 de euro, transmiteam meciul. Ei insa mi-au oferit 500 de euro! Nici chiar asa. 500 de euro ii dau din buzunar".


Despre autor:

Ziarul Financiar

Sursa: Ziarul Financiar


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.