Vasile Turcu afirma ca se doreste cooptarea lui Mircea Lucescu in conducerea clubului din stefan cel Mare. Data sedintei in care sa se intalneasca toti actionarii ros-albilor nu a fost fixata inca, dar o parte dintre ei s-a adunat miercuri seara la un restaurant bucurestean
Vasile Turcu, Cristi Borcea si Gigi Netoiu au vorbit despre viitorul tehnician al echipei, despre campania de achizitii care va avea loc in vara, dar si despre structura actionariatului. Aici "cainii" vor sa faca o mutare, care insa pare greu de realizat: cooptarea lui Mircea Lucescu in conducerea clubului! "Vrem sa-l aducem pe domnul Lucescu ca actionar. stiu ca dansul a spus ca nu vrea sa revina in Romania in calitate de investitor, dar pentru orice exista o solutie. Saptamana viitoare vom face o sedinta in care vom analiza posibilitatea aducerii lui Mircea Lucescu la Dinamo", ne-a declarat Vasile Turcu.

Acesta a comentat si iminenta venire a lui Andone la Dinamo: "Daca vine el, probabil ca o sa plec eu. Niciodata n-o sa ma impac cu omul asta, fiindca m-a facut in toate felurile dupa ce a plecat in Cipru, desi fusese platit din banii mei".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.