Echipa de handbal feminin Rulmentul Brasov a castigat Cupa Romaniei, dupa ce a trecut, joi, dupa doua reprize de prelungiri, de formatia Oltchim Ramnicu Valcea, cu scorul de 29-26.

La finalul timpului ergulamentar de joc scorul era de 24-24, dupa ce la pauza conducea Rulmentul cu 15-10. Conform regulamentului, s-au jucat doua reprize a cate cinci minute, in care brasovencele au marcat de cinci ori, in timp ce Oltchim a ratat zece atacuri si a inscris doar de doua ori.

Golurile echipei Rulmentul au fost reusite de Tivadar (7), Dronici (6), Barcan, Avadanii (cate 5), Damian (4), Nicolae (2),in timp ce pentru Oltchim au inscris Ardean-Elisei (7), Manea, Talvac (cate 5), Luca (4), Meirosu, Gasca (cate 2), Gheorghe (1).

Este pentru a doua oara in istoria clubului brasovean cand realizeaza eventul, Rulmentul fiind matematic campioana Romaniei in acest sezon. Rulmentul Brasov a mai castigat cele doua competitii interne in 1981.

Desi castigatoarea Cupei Romaniei are dreptul, in sezonul 2006-2007, sa evolueze in Cupa Cupelor, echipa Rulmentul va putea juca in Liga Campionilor pentru ca si-a asigurat titlul, in timp ce Oltchim va evolua in Cupa Cupelor.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.