Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, joi, ca mijlocasul alb-rosilor, Florentin Petre, ar fi plecat de la echipa chiar daca mai era sub contract cu trupa din Stefan cel Mare si din aceasta vara:

"Chiar daca mai avea contract cu Dinamo, la ceea ce a facut el pentru noi, Petre merita sa plece. Si asta am mai spus-o si acum un sau doi. Eu nu stiu daca s-a transferat sau nu la TSKA Sofia, insa m-as bucura daca si-ar gasi o echipa la care sa-si incheie cariera. Cu siguranta, in momentul in care va termina cu fotbalul, va fi reprimit in structura organizatorica a clubului Dinamo. Asta se va intampla fie cu sau fara Borcea la echipa", a afirmat oficialul "cainilor".

Florentin Petre se afla in ultimele sase luni de contract cu Dinamo si, conform regulamentelor in vigoare, are voie sa-si negocieze transferul la alta echipa fara stiinta clubului din Stefan cel Mare. "Piticul" pare sa fi ajuns deja la un acord cu bulgarii de la TSKA Sofia.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.