La o saptamana de la preluarea clubului din Trivale, noii patroni au decis sa taie in carne vie

Noii actionari ai clubului din Trivale, fratii Penescu spun ca au decis sa il dea afara pe tehnician, deoarece echipa nu avea rezultate. Adevaratele motive sunt insa altele. La o saptamana de la preluarea clubului din Trivale, noii patroni au decis sa taie in carne vie.

Astfel, dupa ce acum doua zile presedintele executiv Viorel Ilinca a fost trecut pe linie moarta, ieri a cazut si capul antrenorului Sorin Cartu, iar pe lista se afla si cativa jucatori. Tehnicianului alb-violet i s-a imputat lipsa rezultatelor in acest retur, insa se pare ca adevaratele motive ar fi meciurile suspecte ale formatiei sale din ultimul timp si relatia stransa cu Gigi Netoiu. "Sunt mari sanse sa aducem un antrenor strain, insa daca nu vom reusi, pe banca tehnica va fi un tehnician roman tanar", spune Penescu.

Sorin Cartu demonteaza orice fel de acuzatii. "Daca era sa fac aranjamente, faceam cu prietenii de la Dinamo", a spus tehnicianul. Altfel, "Sorinaccio" a negat eventuale negocieri pentru preluarea lui Dinamo: "Am avut o oferta in iarna si am refuzat-o. Acum imi pare rau".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.