Succesul chinuit de aseara o readuce pe Steaua pe primul loc al clasamentului, la egalitate cu Rapid, dar elevii lui Cosmin Olaroiu mai au de jucat restanta cu FCM Bacau
Dupa cele doua palme incasate de la Middlesbrough si Rapid, nici nu se putea o alifie mai calda pentru moralul ranit al Stelei decat meciul cu gorjenii lui Nae Ungureanu.

Doar teoretic, pentru ca Pandurii, o echipa ce pluteste in deriva in subsolul clasamentului, s-a dovedit o nuca anormal de tare pentru baietii lui Olaroiu. Ungureanu si-a asezat curajos formatia pe teren, propunand un 3-4-3 ca o copie plina de sperante a formulei magice a lui Razvan Lucescu. Asta doar pe hartie, pentru ca, in realitate, in atac a ramas un singur varf, pierdut si el in cercul de la centrul terenului, iar ceilalti gorjeni au indiguit cu spor in fata ofensivei boante a Stelei. Ros-albastrii au fost obligati astfel sa faca ceea nu se pricep, sa atace pozitional, la fel ca in tristele si sterpele partide cu Arges si National.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.