Cosmin Olaroiu, antrenorul formatiei Steaua Bucuresti, spera ca victoria cu 1-0, obtinuta in fata echipei Pandurii Targu-Jiu, sa ridice moralul jucatorilor astfek incat acestia sa poata castiga campionatul.

"A fost o victorie muncita, obtinuta foarte greu si cu multa suferinta. Dupa cele doua esecuri, inca nu avem luciditatea si increderea de altadata. Este un rezultat de bun augur. Chiar daca nu am stralucit ne-am creat ocazii. Inca ne mai apasa meciul pierdut in Cupa UEFA. Sper ca victoria sa ne redea increderea de care avem nevoie", a afirmat Olaroiu.

Tehnicianul din Ghencea nu poate trece peste esecul din Cupa UEFA, cand Steaua a fost umilita la Middlesbrough, cu scorul de 4-2, in mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA. "Acel rezultat va ramane tot timpul in noi, nu va trece niciodata. Dar rezultatele bune ne pot ridica moralul. Acum inca avem teama de a nu gresi, dar in fata echipelor care se apara trebuie sa-ti asumi anumite responsabilitati. A contat enorm sprijinul publicului, cand ne-a incurajat in ultimele 20 de minute, am prins mai mult curaj. Acest succes este foarte important si pentru clasament, si pentru evolutiile viitoare", a conchis Olaroiu.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.