Gigi Becali, finantatorul echipei Steaua Bucuresti, s-a aratat ingrijorat de faptul ca echipa sa ar putea pierde titlul daca va continua sa joace in maniera in care au facut-o in partida castigata, la limita, scor 1-0, in fata formatiei Pandurii Targu-Jiu, intr-o partida restanta a Diviziei A.

"Am avut emotii mari, pentru ca nu avem voie sa facem nici o greseala. Trebuie sa ne mentinem o marja... Am trecut pe primul loc si mai avem o restanta, dar daca jucam asa este posibil sa pierdem campionatul. O sa vorbesc si eu cu jucatorii, desi isi dau si ei seama ca nu avem voie sa mai facem nici un pas gresit", a afirmat Becali.

Patronul echipei din Ghencea considera ca formatia sa are nevoie de o atitudine mai agresiva in joc. "Sper sa fim mai vigurosi, mai convingatori, sa avem 1-0 sau 2-0 la pauza, ca sa nu mai tremuram asa. Le-am spus si lui Mihai Stoica si lui Cosmin Olaroiu ca daca nu castigam la Bistrita, inseamna ca nu meritam campionatul. In timpul campionatului mai intelegi o greseala, dar in acest moment trebuie concentrare maxima", a adaugat Becali.

Echipa Steaua a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, intr-un meci restanta din cadrul etapei a XX-a a Diviziei A.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.