Jucatorii lui Razvan Lucescu nu si-au mai incasat contractele din luna ianuarie, neintrand nici in posesia primei de calificare pentru “dubla” cu Hamburg, in valoare de 15.000 de euro pentru fiecare titular.

Conducerea giulestenilor nu se dezminte. Dupa ce in iarna jucatorii au incasat banii pentru accederea in primavara europeana cu o intarziere de aproape o luna, nici in 2006 lucrurile nu s-au schimbat.

In acest moment, fotbalistii par sa-si fi pierdut de tot rabdarea, dupa ce nu si-au mai primit salariile din luna ianuarie, dar nici prima de calificare in sferturile Cupei UEFA, in valoare de 15.000 de euro pentru fiecare titular. Dupa alti jucatori care si-au manifestat nemultumirile, mai mult sau mai putin voalat, luni seara a venit randul atacantului Viorel Moldovan, in cadrul emisiunii "Fanatik Show".

"Eu sunt un om realizat din punct de vedere financiar si-mi pot permite sa mai astept. Dar ce te faci cu alti colegi mai tineri, care au mai multa nevoie de acesti bani? Sa speram insa ca situatia se va remedia cat de curand", a spus golgeterul giulestenilor, care a admis ca-i mai ajuta financiar pe unii dintre colegii sai mai tineri: "Se mai intampla sa ai nevoie urgenta de bani pentru a face niste plati care nu sufera amanare. Repet, intarzierile acestea nu sunt deloc normale", a precizat atacantul.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.