Daca reuseste sa ia un trofeu cu Omonia Nicosia, fostul antrenor al lui Dinamo va ramane, mai mult ca sigur, la formatia din capitala Ciprului. Desi pana la finalul sezonului mai sunt cinci etape, Dinamo pregateste deja campionatul urmator. Din cate se pare, Florin Marin nu va mai continua din vara, astfel ca principalul obiectiv al oficialilor a devenit gasirea unui tehnician.

Primul pe lista este Ioan Andone. Nicolae Badea si Cristi Borcea au fost in Cipru, acum doua zile, si se credea ca au reusit sa-l convinga pe antrenor sa se intoarca in stefan cel Mare. Dar "Falcosul" nu pare dispus sa se desparta de Omonia. "Nu ma intorc din vara. Eu mai am un an de contract. Cum credeti ca puteam sa discut cu Badea si cu Borcea despre un contract cu Dinamo, cand eu joc semifinala cupei maine (n.r. - astazi), iar in campionat pot termina pe primul loc?", a raspuns Andone, nervos, cand a auzit intrebarea "Va intoarceti la Dinamo?". "Au venit cu afaceri si ne-am intalnit sa bem o cafea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.