In vara, Gheorghe Hagi se desparte de echipa lui Iancu fara plati compensatorii

Anghel Iordanescu este antrenorul pe care Marian Iancu intentioneaza sa-l aduca pe banca tehnica a Politehnicii Timisoara in sezonul viitor.

Fostul selectioner al Romaniei a terminat contractul cu Al Ittihad si si-a dat acordul de principiu de a antrena la Timisoara. Filiera care a facut lobby pe langa Iordanescu este aceeasi care i-a convins pe Tender si Iancu sa investeasca in fotbalul timisorean. Hagi va parasi Poli pentru ca nu si-a convins patronii ca poate fi un antrenor de top. "Hagi creste odata cu echipa noastra, nu are inca experienta. Noi vrem antrenor de top", a declarat recent Marian Iancu. Interesant este ca Hagi nu va primi niciun ban in plus pentru relizilierea contractului pentru ca asa a dorit el. "Regele" are un contract de 400.000 de euro pe an, iar Iordanescu va primi cu o suta de mii mai mult.

Ce i s-a reprosat lui Hagi

Chiar daca echipa nu a mers conform asteptarilor si investitiilor, Hagi nu a fost niciun moment contestat de fanaticii spectatori timisoreni. Jucatorii, in schimb, se plang pe la colturi de stilul sau arogant de lucru.

Ei spun ca le cere procedee tehnice pe care doar el putea candva sa le execute. Conducerea e nemultumita ca niciunul dintre fotbalistii transferati de acesta nu au dat randament. Cea mai mare dezamagire a constituit-o fundasul Adrian Ilie, pentru care s-au cheltuit 430.000 de euro si nu reuseste sa se integreze in sistemul tactic gandit de antrenor. Lui Hagi i se mai reproseaza ca vedetele Simek si Plesan au venit nerefacute dupa accidentari foarte grave.

Poli, datoare la Oli

Politehnica Timisoara nu si-a achitat nici pana in prezent datoriile pe care le are fata de fostul antrenor, Cosmin Olaroiu. Nici actualul antrenor al Stelei si niciun oficial de la Poli nu au dorit sa confirme aceasta datorie. Sursele noastre din club ne-au declarat cu jumatate de gura ca Marian Iancu ii datoreaza antrenorului pe care l-a demis aproape un sfert de milion de euro. Asadar, atentie Hagi!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.