Dinamo este pe punctul de a-l achizitiona pe Mihaita Plesan, mijlocasul formatiei Universitatea Craiova. "Sintem dispusi sa platim un milion de dolari pentru Plesan, plus atacantul Alexandru Baltoi, pe care-l vom ceda gratis", a anuntat ieri directorul executiv Cristi Borcea. Pentru "Banderas", prioritar era un transfer in strainatate, insa trecerea lui la echipa turca Galatasaray a fost refuzata de conducerea gruparii de la Istanbul, decizie care a provocat un conflict intre antrenorul Gica Hagi si conducatorii de la "Cim-Bom". "Ma intereseaza Baltoi, dar incerc sa-l aduc la Craiova pe alte cai. Lui Plesan nu-i dau drumul decit in strainatate", a replicat Dinel Staicu, patronul "Stiintei", la auzul ofertei venite dinspre Stefan cel Mare.

"Am oferte de la Poli AEK Timisoara si de la Dinamo, la care se adauga o echipa din strainatate, alta decit Galatasaray", declara duminica Plesan. In 2002, Mihaita a fost dorit la Dinamo de vicepresedintele Gigi Netoiu, dar a preferat sa se antreneze prin parcuri, decit sa vina la dusmanul din Capitala.
Antrenorul Ioan Andone este contestat puternic pentru campania de achizitii saracacioasa din aceasta iarna, cind au fost adusi doar doi jucatorii: mijlocasul ofensiv Adrian Cristea (care si-a cistigat un loc de titular dupa amicalul cu Juventus Colentina) si atacantul Tiberiu Moldovan. "Andone, te-au cumparat si pe tine?", se intreaba suporterii pe site-ul lor de Internet. In rechizitoriul intocmit de fani, Andone apare drept un tip "incapatinat, orgolios, rasist si gelos pe performantele altora".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.