Dupa saptamana "neagra" cauzata de esecurile dureroase cu Middlesbrough si Rapid, Steaua sustine diseara (ora 20.00, Antena 1) restanta din etapa a 20-a, adversara fiindu-i Pandurii Tg. Jiu.

Cum prea multe comentarii sunt de prisos, sa spunem doar ca, apasati teribil dupa evenimentele de saptamana trecuta, stelistii vor incerca, fara doar si poate, sa-si scoata parleala, cum se zice, pe spinarea celor din Tg. Jiu, mai ales ca o victorie a elevilor lui Olaroiu in acest joc ar readuce gruparea din Ghencea in fotoliul de lider. Totusi, avand in vedere ca sunt pe locul 15 retrogradabil, este de asteptat ca oltenii lui Nae Ungureanu sa nu se dea batuti prea usor in duelul de pe arena "Lina Manoliu".

Partida Steaua - Pandurii va fi arbitrata de un trio format din M. Salomir (Cluj) - Cr. Nica si Ed. Crangasu (ambii Ploiesti).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.