Adrian Mititelu, finantatorul echipei Universitatea Craiova, ameninta ca formatia din Banie nu isi va mai disputa meciurile de acasa pe Stadionul Ion Oblemenco, ci la Targu-Jiu sau Drobeta Turnu-Severin, daca nu va primi sprijin din partea autoritatilor locale.

"Nu mai suportam sa fim calcati in picioare de Solomon (n.r - primarul Craiovei, Adrian Solomon) si de primarie. Nu am cerut nici un ban de un an de zile de cand am preluat echipa, insa mereu au incercat sa puna numai piedici. Au dat afara paza de la stadionul Ion Oblemenco si aproape seara de seara persoane dubioase intra pe arena. Nici macar nu pot sa investesc in el sau sa-l intretin eu pentru ca nu-mi apartine si nu am nici un drept", a declarat Mititelu.

Oficialul craiovean a adaugat ca i-a fost refuzata cererea sa de a i se acorda in folosinta pentru mai multi ani arena Ion Oblemenco. "Asa ca sunt decis ca de la anul, in Divizia A, sa jucam in Targu Jiu sau Severin. Ne vom pregati in Banie toata saptamana, iar cu o zi inainte de jocul considerat acasa ne vom deplasa acolo. Cred ca vom fi ajutati mai mult decat o fac cei de aici", a conchis Mititelu.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.