Luptatorii de care se mandrea Gigi Becali au fost niste paiate, neputand gasi drumul spre finala nici cu trei goluri luminoase in avantaj.

"Fotbalistii au ajuns sa fie exponentii unei meserii devenite aristocrate prin banii care se castiga. Poate de aceea isi permit atat de multe. Se supara daca ii critici, spun ca are cineva ceva cu ei, ca presa le vrea raul. Ar vrea sa se vada in ziare numai cu fetele zambind, desi primele articole pe care le citesc sunt cele de scandal fotbalistic sau monden. Nu tin cont de nimic, sunt smecheri, mint si iti inchid telefonul. Ne-am obisnuit sa-i cocolosim, i-am laudat, i-am ridicat in slavi si am intors si celalalt obraz atunci cand am fost palmuiti pe nedrept, acceptand silenzio-stampa nascuta din intelepciunea unor minti care nu stiu diferenta dintre un punct si o virgula. Adica nu stiu cand sa se opreasca!" Randurile de mai sus sunt copiate dintr-un tratat de psihologie a fotbalistului. Am fi vrut sa nu le dam niciodata, dar am hotarat sa aratam Stelei si ceea ce merita acum. Sa vada ce ar fi primit din partea unei prese care poate sa uite de indulgenta si sa dea cu parul, asa cum se intampla in Anglia sau in Germania.
P.S. Nu suntem siguri ca "eroii" de la Middlesbrough nu vor lua aceasta pagina ca pe un afront. Zambiti, baieti, facem haz de necaz!

Sorin GHIONEA

Atat de slab incat a regizat un numar de coregrafie cu celalalt mascarici, Carlos, impiedicandu-se la un moment dat unul pe altul, ca doi clovni. A prins aere de Obor, desi din buletin ii cade inca tarana.

RECOMANDARE: O pereche de ochelari si un senzor de detectare a tot ceea ce misca in jurul lui pe o raza de 10 metri. Poate asa o sa fie in stare sa reactioneze in timp util.

VictoraS Iacob

Godzila noastra n-a speriat pe nimeni, dovedind ca nu-i de-ajuns sa fii mare pentru a nu fi si prost. Victoras de la oras a fost solutia de faliment a atacului nostru, dar jucatorul are scuza de a fi revenit dupa o pauza mare.

RECOMANDARE: O pauza si mai indelungata, deoarece echipa incepuse sa mearga si fara a avea un stalp de telegraf in avanposturi.

Florin LOVIN

A clacat lamentabil in meciul vietii lui, parand un cocostarc ratacit pe o strada aglomerata. N-a facut nicio deposedare si mai avea putin si se apara pe linia portii!

RECOMANDARE: Daca ai avea bun-simt, ai solicita sa devii jucator liber si sa pleci apoi gratis la Letea Bacau, acolo unde de fapt iti este locul! La Steaua arati precum un babuin in centrul New Yorkului!

Daniel OPRITA

E cert ca in cap mintea-i sta lejer, insa nu ne asteptam sa fie atat de bezmetic. Ca sa fim precisi, Oprita s-a plimbat, scuzati asocierea, ca un ... intr-o caldare.

RECOMANDARE: Un curs de orientare turistica, aplicabil si pe terenul de joc. Si niste exercitii de dezvoltare a mintii. Ar putea incepe chiar cu un X si 0, daca nu crede ca trece deja la nivelul doi.

Dorin GOIAN

Finalul l-a gasit penibil, amintindu-ne ca e totusi un produs al Forestei Falticeni, consacrat la FCM Bacau. Ambele formatii, pe cale de disparitie.

RECOMANDARE: Ciocu’ mic si capul jos, Dorine, cu toate cele cinci goluri ale tale date in UEFA! Am fi preferat sa pui piciorul in fata lui Riggott decat sa pasesti ca o girafa prin jungla careului propriu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.