McClaren a recunoscut ca nu stie cum a cistigat, iar Hasselbaink ii face declaratii de dragoste lui Maccarone.

Eliminarea Stelei a fost un adevarat revelator pentru defectele echipei, mascate de entuziasmul calificarilor succesive, care au dus-o in semifinalele competitiei. Primul care a reactionat a fost chiar antrenorul Stelei. "Este greu sa vorbesti dupa un astfel de meci. A fost ceva neasteptat pentru noi sa primim patru goluri dupa 2-0. Am facut greseala sa credem ca putem pastra scorul si am platit pentru asta. Am facut citeva erori, am facut pasul inapoi si s-a intimplat ce s-a intimplat. Am avut calificarea in mina, dar am pierdut-o. Dupa ce am primit gol, ne-am speriat, am intrat in panica si nu ne-am mai putut reveni. A fost multa dorinta si putina luciditate", a spus Olaroiu. El a mai deplins absenta lui Banel Nicolita, care "putea pune in dificultate apararea lor, cu viteza lui superioara celor care au jucat azi si prin capacitatea sa de efort".

McClaren se vede cistigator

Antrenorul lui Middlesbrough, Steve McClaren, pare sa fi trecut destul de repede dupa emotiile devastatoare ale semifinalei. "Cred ca dupa meciurile cu FC Basel si Steaua meritam sa jucam finala si chiar sa o cistigam", a comentat McClaren. El a dat dovada de fairplay, comentind revenirea echipei sale: "Habar n-am ce s-a intimplat. Caracter, atitudine. Am spus ca fulgerul nu poate lovi de doua ori in acelasi loc, dar s-a intimplat asta-seara.", a subliniat McClaren. Jucatorii romani au fost si ei bulversati de derularea partidei, dar au incercat sa depaseasca momentul: "O data in viata apare o astfel de ocazie. Sper ca in viitorul apropiat sa ajungem mai departe", a spus Ogararu. "Nu realizam ce am pierdut, probabil dupa mai multe nopti nedormite vom vedea ce am pierdut. Asa cum este meritul tuturor ca am ajuns aici, este vina tuturor pentru ratarea calificarii", a sintetizat Florin Lovin.

Becali ramine linga familie

Foarte optimist inainte de meci, Gigi Becali parea darimat dupa. "Sint suparat si pe Olaroiu, si pe jucatori, si pe Mihai Stoica, dar ei ramin echipa mea in continuare. Sint foarte suparat, dar Steaua ramine familia mea si merg cu ei pina in pinzele albe", a spus Becali, care si-a realizat obiectivul personal, cumparind camasi de la acelasi magazin de unde se aprovizioneaza sultanul Bruneiului. Patronul campioanei a afirmat ca nu va mai merge la nici un meci din strainatate al echipei, pe care insa va continua sa o finanteze: "Dau bani, dar voi sta acasa. De ce trebuie sa ma mai amarasc eu?". Dupa ce a incercat sa se implice in alcatuirea echipei in mandatele lui Zenga si Protasov, Becali si-a mai etalat o data talentele de antrenor: "Au fost doi jucatori in teren, care erau spectatori. Este vorba despre Iacob si despre Bostina. La pauza, i-am spus lui Mihai Stoica faptul ca cei doi trebuie schimbati, nu au facut asa". Intrebat "Cine credeti ca a fost vinovat?", Gigi Becali a raspuns suparat: "Olaroiu, cine sa fie?! Am trei goluri de la Rosenborg, o echipa de 2 lei ca sa nu intram in Liga, iar acum ca sa nu jucam finala, luam patru goluri de la o echipa tot asa de puscarie".

Elogii pentru Maccarone

Intrat pe teren in minutul 27, italianul Massimo Maccarone a fost cel care a intors meciul. "Maccarone - din nou omul-miracol pentru Middlesbrough." "FC Basel avea trei goluri avantaj, iar Middlesbrough a marcat patru in sferturile de finala; Steaua avea trei goluri avantaj, iar Middlesbrough a marcat din nou patru. Din nou, Massimo a venit din postura de rezerva si a marcat. Din nou, a fost tirziu, minutul 89. De necrezut este cuvintul ce descrie cel mai bine meciul", a comentat cotidianul "The Guardian". "Middlesbrough revine din nou din morti", a scris "Melbourne Herald Sun", care a reamintit ca australia-nul Mark Viduka a fost unul dintre eroii intilnirii. "Maccarone ofera un alt final uimitor", a scris si editia electronica a cotidianul "The Times", in timp ce "Daily Telegraph" a notat: "Middlesbrough a ajuns la destinatia Eindhoven cu picioarele insingerate".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.