In ciuda unui sezon de exceptie in Europa si a unui campionat foarte bun, Rapidul nu a fost scutit de convulsii interne majore. Ele au fost generate de George Copos, care s-a dovedit incapabil sa asigure echipei stabilitate si liniste. Banii au ajuns tot timpul cu intirziere la jucatori, presedintele Dinu Gheorghe a fost atacat deseori de patron, de cele mai multe ori fara motiv, iar Razvan Lucescu a fost la un pas sa renunte la echipa dupa doar doua etape disputate din acest campionat.

Mai mult, antrenorul nu si-a primit banii de aproape doi ani si a trebuit sa aduca de acasa zeci de mii de euro pentru a echilibra bugetul pentru premieri, afectat de inconstanta lui George Copos. In ciuda acestor vicisitudini, Razvan Lucescu este de acord sa ramina la Rapid, dar pune sponsorilor doua conditii: achitatea restantelor si stabilitatea lotului. Copos este gata sa le respecte, prelungind astfel mandatul lui Razvan pe banca giulestenilor.

Ajutor de la Mircea

Razvan Lucescu a primit deseori ajutor in cariera de la tatal sau. Beneficiarul unui contract regesc la Sahtior (circa trei milioane de euro pe an) si jupin peste un buget de transferuri mai mult decit generos, Mircea Lucescu a imprumutat Rapidul in iarna trecuta cu aproximativ 300.000 de euro, necesari pentru cumpararea unor jucatori de baza, cum ar fi Coman si Emil Dica.

El a intervenit si pe linga George Copos, pentru a-l tempera atunci cind excesele acestuia stricau atmosfera la echipa. "Jucatorii sint niste desculti" si "Nu meritam sa cistigam" sint doar doua dintre gafele pe care le-a facut patronul Rapidului in acest sezon. In ciuda sprijinului pe care il are asigurat de la tatal sau, Razvan vrea totusi ca George Copos sa ii dea cei aproape 200.000 de euro pe care ii datoreaza. Doleanta este fireasca si ar duce statutul antrenorului spre limanul normalitatii.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.