Noutatea este insa ca o firma de impresariat din Anglia, Stellar Group Limited, le-a propus oficialilor ros-albilor alte patru nume. "E vorba de Berti Vogts, Lothar Matthäus, dar si de doi tehnicieni britanici care activeaza in liga a doua din Anglia", ne-a spus Adrian stefanescu, cel care colaboreaza cu SGU. in afara de cei doi antrenori nemti, aceasta firma reprezinta mai multi fotbalisti cunoscuti din fotbalul mondial precum Peter Crouch (Liverpool), Ashley Cole (Arsenal) sau Glen Johnson (Chelsea).

"Angajarea unui antrenor precum Vogts sau Matthaus ar fi o lovitura de imagine pentru Dinamo, capitol la care clubul nu sta foarte bine. Matthäus a avut un salariu de un milion de euro cand a condus nationala Ungariei. A antrenat ultima data in Brazilia, la Atletico Paranaense, iar acum este dispus sa scada din pretentiile financiare, fiindca e dornic sa revina in Europa", ne-a precizat Stefanescu.

"Intr-adevar, am primit la club lista pe care ne-a trimis-o domnul stefanescu. Cei patru antrenori propusi de englezi vor fi luati in considerare de actionari, atunci cand ei se vor intalni pentru a se pune de acord in privinta viitorului tehnician", ne-a declarat managerul sportiv al "cainilor", Petre Buduru.