Autorul sigurului gol al meciului Steaua - Middlesbrough, Nicolae Dica spera sa repete si diseara evolutia perfecta din prima mansa. Pentru a-si implini visul de a juca intr-o finala de cupa europeana, ex-pitesteanul a apelat chiar si la Dumnezeu, caruia I s-a rugat in Noaptea de Inviere alaturi de familia sa. "Daca as marca si in Anglia si as califica astfel echipa in finala, voi dedica reusita fiului meu, in varsta de noua luni, Marcu Andrei Ilie, care inseamna totul pentru mine", ne-a declarat cel care va implini 26 de ani chiar cu o zi inaintea finalei Cupei UEFA. In ceea ce ii priveste pe stelisti, acestia au ajuns ieri in Anglia, unde au efectuat si antrenamentul oficial. Partida de la Middlesbrough va incepe la ora 22.00 si va fi transmisa in direct de TVR.

Cea mai mare dorinta a atacantului pitestean Nicolae Dica este sa ajunga cu Steaua in finala Cupei UEFA si sa inscrie golul victoriei pentru echipa sa.

In Noaptea Invierii Domnului, atacantul stelist Nicolae Dica a mers alaturi de familia sa la Catedrala "Sfantul Gheorghe" din Pitesti. Pe durata slujbei religioase de Paste, gandurile fotbalistului au zburat la meciul pe care Steaua il va disputa impotriva lui Middlesbrough in mansa a doua a semifinalelor Cupei UEFA.

Atacantul are multe superstitii

Pitesteanul s-a rugat la Dumnezeu sa-l ajute sa inscrie atat la Middlesbrough, dar mai ales in finala Cupei UEFA, care va avea loc pe 10 mai la Eindhoven. "Daca as da gol in semifinala si mi-as duce echipa in finala, as dedica reusita baiatului meu de 9 luni, Marcu Andrei Ilie, pe care il iubesc cel mai mult pe lumea asta. Visul meu e sa castigam finala Cupei UEFA si numele meu sa fie pe lista marcatorilor", i s-a confesat Dica unui prieten apropiat din Pitesti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.