"Stiu ca nu pot vindeca eu ranile acestei lumi, dar putin bine pot face semenilor mei", a declarat zilele trecute Cosmin Olaroiu, intr-un interviu acordat revistei Men’s Health. Binele pe care ni-l dorim acum cu totii este calificarea echipei campioane in finala Cupei UEFA. Cosmin Olaroiu e un tip caruia destul de rar ii rade fata. Nu e posac sau ciufut, ci mai degraba pare eternul preocupat sau omul care se bucura de bucuria altora.

In fata celui mai important examen al fotbalului romanesc de club, returul cu Middlesbrough, l-am abordat pe Oli pentru o discutie la redactie. A venit la timp si ne-a anuntat din start ca nu poate sta mult. Nici nu ne asteptam la altceva, insa l-am inteles. inaintea meciului cu englezii, nici noua ne ardea de suete.

Oli a inceput greu la Steaua. Avea in spate rasuflarea fierbinte a unei echipe care facea spectacol pe faza de atac, dar care, multi au uitat, s-a impiedicat zanatec de Rosenborg. Concurenta carcotasilor a fost increderea lui Gigi Becali, care avusese un vis prevestitor de finala. Campioana a inceput sa se miste din ce in ce mai bine si, ce e foarte important, arata a echipa puternica. A echipa care face tot mai putine greseli, care nu ia in considerare hazardul.

Cu Olaroiu am vorbit destule, dar din fair-play nu putem publica stenograma unei discutii amicale ca pe un interviu amplu. si pentru ca lui Oli, in general, nu-i place sa vorbeasca decat despre fotbal. "Conceptul nostru e clar. Daca la Bucuresti am fost atenti sa nu luam gol, in Anglia vom fi atenti sa dam", a punctat el in final.

Daca noi n-am vrut sa-l dezgolim pe Olaroiu, au facut-o in schimb colegii de la revista Men’s Health. intr-un interviu inedit cu antrenorul Stelei, care va aparea in numarul din 27 aprilie si pe care vi-l prezentam aproape integral, il puteti descoperi pe omul de care se leaga sperantele celor care vor Steaua in finala.

Ghid de viata, marca Olaroiu

Fotbalul reprezinta pentru mine viata insasi
Cel mai bine ma simt acasa. Sunt o persoana publica doar in fotbal, in rest sunt un om normal. ii respect pe toti cei din jur
Iubesc Italia, mai ales orasul Florenta. As vrea o casa acolo
Sunt credincios, merg des la biserica. Mai cred si in destin


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.