Selectionerul spune ca va convoca cei mai buni jucatori, indiferent de ceea ce se intimpla in campionat, in ultimele etape

Turneul de fotbal si manele, organizat de cuplul Prigoana-Tarau in SUA, ar putea provoca un scandal de proportii in Romania. Cluburile din prima parte a clasamentului, despartite in acest moment de doar cinci puncte, nu sint dispuse sa cedeze jucatorii importanti lui Piturca, in conditiile in care titlul in Divizia A se va decide in ultimele doua runde. Cu toate acestea, Victor Piturca a declarat pentru Antena 1 ca nu va face rabat de la nici o convocare, precizind ca a fost intelegator in iarna, cind a lasat jucatorii sa se pregateasca alaturi de echipele de club in perioada turneului din Cipru.

In urma cu doua saptamini, Cosmin Olaroiu avertizase ca nu va renunta la jucatori, daca in joc este participarea Stelei in sezonul viitor al Ligii Campionilor. Nu ar fi primul scandal intre Steaua si FRF, recent Mirel Radoi fiind suspendat de Piturca, pentru ca ar fi plecat din cantonament fara permisiunea sa la meciul cu Olanda. De asemenea, in urma cu citiva ani Piturca insusi, pe atunci antrenor la Steaua, a boicotat o actiune a nationalei in Cipru.

Piturca ataca si FRF

Mai mult, selectionerul ar putea intra in conflict si cu noua echipa manageriala de la FRF, el declarind ca nu il intereseaza clauzele contractuale referitoare la prezenta unor vedete ale nationalei la meciurile din SUA. "Eu nici nu am vazut acel contract, selectia este treaba mea. Daca Mutu sau Chivu nu vor fi in forma, ei nu vor fi chemati. Pe mine ma intereseaza sa am la dispozitie cei mai buni fotbalisti de la acel moment, pentru ca urmeaza o campanie grea de calificare la urmatorul turneu final", a spus Piturca.

Reamintim ca echipa nationala de fotbal a Romaniei va sustine, in perioada 21-28 mai 2006, un turneu de trei meciuri: pe 23 mai cu Uruguay, la Los Angeles, si pe 26 si 27 mai cu reprezentativele Irlandei de Nord si ale Columbiei, la Chicago. In urma acestui turneu, FRF va incasa cel putin 350.000 de dolari, cu conditia sa fie prezenti pe gazon cinci fotbalisti: Mutu, Chivu, D. Munteanu, Radoi si Lobont.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.