Stelistii, prin vocea fotbalistilor Florin Lovin si Dorin Goian, au spus ca echipa lor va juca joi la victorie, dar ca s-ar multumi si cu un egal, echivalent calificarii.

Cu patru zile inaintea returului cu Middlesbrough, elevii lui Cosmin Olaroiu nici nu concep sa rateze calificarea in finala Cupei UEFA.

Doi dintre acestia, Lovin si Goian, nu se tem de presiunea pe care o pot exercita fanii englezi. "Suporterii britanici sunt recunoscuti pentru atmosfera pe care o creeaza, dar pe mine manifestarile fanilor echipelor adverse ma ambitioneaza. Noi vom demonstra ca avem valoare pentru a ajunge in finala Cupei UEFA si nu vom juca pentru un rezultat de 0-0, ci vom ataca. Va fi greu sa primim doua goluri, fara sa marcam si noi. Este un avantaj faptul ca nu joaca Schwarzer, dar as prefera sa nu evolueze Viduka", a spus Lovin.

In schimb, Goian a afirmat: "Nu este bine ca nu s-au calificat in finala Cupei Angliei, pentru ca acum o sa-si doreasca mai mult Cupa UEFA. Steaua nu a jucat niciodata pentru a obtine un rezultat de 0-0, iar noi trebuie sa marcam si sa ne calificam. Chiar daca portarul lor s-a accidentat, va reveni Viduka, care impreuna cu Hasselbaink formeaza un cuplu de atacanti puternici, dar fotbalul este mult mai frumos atunci cand joci impotriva unor astfel de fotbalisti".

Altfel, Olaroiu ar putea surprinde in formula de start din partida de joi cu Middlesbrough, prin titularizarea lui Daniel Balan in locul lui Banel Nicolita, care este suspendat pentru jocul de pe "Riverside Stadium". Evolutia lui Balan din ultima perioada, rigurozitatea din timpul antrenamentelor si rezistenta la efort fizic intens il pot transforma pe Balan in solutia salvatoare pentru acest meci. Pana in prezent, acesta a mai jucat pentru ros-albastri in sase partide din competitiile europene.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.