Seful echipei franceze l-a persiflat pe Michael Schumacher: „Luati-va gandul de la transferul lui Michael Schumacher la Renault. Este ca si cum cineva m-ar intreba daca vreau sa ies cu o femeie de 90 ani!“.
Europa. Locul unde s-au desfasurat primele curse de masini din istoria omenirii. De duminica de la 15:00, Formula 1 revine pe Batranul Continent, dupa ce a peregrinat prin Asia si Australia. Favorit in Marele Premiu al statului San Marino, pe circuitul de la Imola, este actualul detinator al titlului suprem, spaniolul Fernando Alonso de la Renault. El se teme de ... Ferrari. "Au masini bune, cunosc circuitul, cei de la Ferrari sunt adversari periculosi", a declarat ibericul. Poate fi vorba de diplomatie, insa Michael Schumacher incearca sa-l sustina: "Monoposturile noastre sunt bune, insa n-am avut prilejul sa le punem in valoare. Avem pneuri Bridgestone noi, asa incat cred ca vom putea sa-i bucuram pe suporterii italieni ai echipei noastre".

Doar Flavio Briatore, managerul italian al celor de la Renault, echipa aflata in fruntea clasamentului la constructori, ii contrazice pe cei doi. El a dezmintit informatiile conform carora ar dori sa-l angajeze pe Schumi, intrucat Alonso pleaca la McLaren de la anul. "Luati-va gandul de la asta. Este ca si cum cineva m-ar intreba daca vreau sa ies cu o femeie de 90 de ani".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.