Valencia, adversara Stelei din 16-imile de finala ale Cupei UEFA, trece printr-o perioada foarte grea. In ultima etapa, "liliecii" au inregistrat o infrangere severa, cu 1-3, in deplasare, la Villareal. Fara Vicente, Sissoko, Curro Torres, Angulo si Ruben Baraja, toti accidentati, si cu Rufete intrat pe teren nerefacut (de altfel, acesta nu a putut juca decat opt minute din meci), Valencia a dat numeroase semne de slabiciune, fiind numai o umbra a formatiei care cucerea, anul trecut, campionatul Spaniei, Cupa UEFA si Supercupa Europei. Mai mult, in partida cu Villareal, s-a accidentat si portarul Santiago Canizares . In aceeasi zi in care necazurile spaniolilor s-au tinut lant, Steaua s-a impus lejer, cu 2-0, in fata bulgarilor de la Levski Sofia, in al doilea meci de pregatire din Cipru.

Site-ul oficial al Valenciei a informat cu promptitudine despre victoria echipei "ros-albastre", caracterizandu-l pe Andrei Cristea, autorul primului gol, drept un "varf tanar, foarte periculos, care a pus probleme si lui Athletic Bilbao". In stirea dedicata reprezentantei Romaniei in cupele europene, spaniolii au scris si despre posibila plecare a lui Laurentiu Dinita la FC Seul, precum si despre senegalezii Noende si Traore, aflati in probe. Interesant este ca Steaua continua sa fie favorita dublei manse in sondajul postat pe acelasi site, chiar daca numarul votantilor a sarit de 15.200!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.