"Tehnicianul roman a anuntat conducerea clubului ca a renuntat la ideea achizitionarii lui Plesan, deoarece protestele la adresa lui Petre l-au deranjat si se teme ca mijlocasul echipei Universitatea Craiova sa nu aiba parte de acelasi tratament", a scris cotidianul "Star"

"Cererea de demisie este in buzunarul lui", a titrat ieri cotidianul "Fanatik" referindu-se la Hagi, care considera ca nu Ovidiu Petre, ci el a fost adevarata tinta a protestelor suporterilor de la partida din Cupa Turciei dintre Galatasaray si Bursaspor. "Tehnicianul roman a avut o mica discutie cu jucatorii sai, la vestiare, dupa meciul cu Bursaspor, si le-a spus acestora: "Conducerea clubului face asta. Suporterii ma iubeau, dar isi arata nemultumirea in legatura cu deciziile mele in aceste zile. De fapt eu sunt tinta. Ma gandesc sa demisionez"", a scris "Fanatik". "Are demisia in buzunar", a titrat cotidianul "Vatan". "La Galatasaray apele se incalzesc pe zi ce trece. Faptul ca banii jucatorilor galben-rosii nu au putut fi dati si ca nu s-au achizitionat fotbalisti il deranjeaza pe Hagi, iar dupa ce in meciul cu Bursaspor, din Cupa Turciei, suporterii au protestat, tehnicianul roman si-a scris demisia si si-a pus-o in buzunar", a notat "Vatan". Tot ieri, dar dupa-amiaza insa, intr-o conferinta de presa, Hagi a spus ca nu se gandeste sa demisioneze si ca intentioneaza sa isi faca datoria pana la capat.

"Am fost adus aici datorita carierei mele. Am venit sa imi fac datoria pana la capat. Ma voi lupta pana la sfarsit", a declarat Hagi. Tehnicianul roman a precizat ca Galatasaray este echipa din Turcia care a cheltuit cel mai putin pentru achizitionarea unor fotbalisti. "Jucatorii acestei echipe nu-si primesc banii. Ne luptam in astfel de conditii", a mai afirmat Hagi, care a precizat ca in spatele reactiei suporterilor fata de Ovidiu Petre se afla unul dintre oficialii clubului Galatasaray. Hagi a declarat ca unii dintre responsabilii gruparii i-au spus: "Nu vrem sa vedem fotbalisti romani in aceasta echipa". "Ei au uitat insa ca si eu sunt roman", a adaugat Hagi. Desi a continuat sa-i apostrofeze pe oficialii clubului Galatasaray, Hagi s-a supus ordinelor acestora si a renuntat la transferul lui Plesan.

"Tehnicianul roman a anuntat conducerea clubului ca a renuntat la ideea achizitionarii lui Plesan deoarece protestele la adresa lui Petre l-au deranjat si se teme ca mijlocasul echipei Universitatea Craiova sa nu aiba parte de acelasi tratament", a scris cotidianul "Star". Conform publicatiei "Fanatik", locul lui Plesan va fi luat de catre mijlocasul celor de la Bayern Munchen, Ze Roberto. In alta ordine de idei, fotbalistii celor de la Galatasaray au decis sa nu-si mai salute fanii in urmatoarele meciuri din campionat in semn de protest fata de comportamentul acestora la adresa lui Ovidiu Petre. "Fotbalistul roman, care nu si-a putut tine lacrimile, a fost consolat de coechipierii sai", a notat "Milliyet".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.