Fanii lui Middlesbrough au luat cu asalt, ieri dupa-amiaza, centrul Bucurestiului. Dupa ce primii suporteri englezi au ajuns in Bucuresti inca de miercuri dupa-amiaza, grosul sustinatorilor britanici a aterizat ieri pe pamant romanesc.

De la aeroport acestia erau preluati de cateva autocare inchiriate special pentru aceasta ocazie de la cateva firme de turism bucurestene. Escortati de fortele de ordine, fanii lui Middlesbrough au fost adusi langa parcul Cismigiu, imediat dupa aceea ei raspandindu-se prin Capitala. Multi dintre ei s-au aratat increzatori in sansele formatiei engleze, majoritatea mergand pe un doi solist.

Cativa mai rezervati acceptau si o infrangere, dar nu mai mare de 2-1. Oameni de toate varstele uniti de pasiunea pentru Boro au impanzit Piata Constitutiei, fiind impresionati de Casa Poporului. Fara discutie cele mai cautate erau casele de schimb valutar si pub-urile din zona Kogalniceanu, Magheru si Piata Amzei.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.