Giulestenii continua parcursul excelent, invingind miercuri cu 4-0 pe Otelul Galati
Cu o zi mai devreme decit se invatasera elevii lui Razvan Lucescu, Rapid a evoluat, miercuri, in restanta din campionat, aidoma meciurilor din Cupa UEFA. Agresivi, inventivi si ofensivi inca din primul minut, giulestenii le-au taiat rasuflarea galatenilor in mai putin de o jumatate de ora. Daniel Niculae (12), Nicolae Grigore (21) si Burdujan (23) au reluat in Giulesti pelicula meciului din tur, cind au condus cu 3-0 in prima repriza si au fost egalati pina la final, dar au taiat la montaj revenirea Otelului. In schimb, Viorel Moldovan a continuat serialul "Marcator la 34 de ani", inchizind tabela si deschizind tot mai larg poarta catre titlu.

Continuitatea evolutiilor remarcabile ale Rapidului au atras automat si zvonurile privind plecarea mai multor jucatori, dar si a antrenorului Razvan Lucescu, al carui contract expira in vara. Tehnicianul a dezvaluit inca o data ca, in fapt, patronul George Copos ramine singurul factor de dezechilibru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.