Dupa necazul ramanerii fara permisul de conducere, Cristi Chivu are acum un motiv de bucurie. El ar putea ajunge in vara la Real Madrid, visul oricarui fotbalist.

Cotidianul Marca dezvaluie in numarul de ieri ca internationalul roman va fi chiar primul jucator achizitionat de "galactici"! "Conducatorii echipei de pe Santiago Bernabeu si membrii corpului tehnic au cazut de acord asupra necesitatii achizitionarii unui fundas central de picior stang pentru prima echipa a "albilor", iar toti au ajuns la concluzia ca cea mai buna oferta de pe piata este aparatorul Romei, Cristian Chivu", precizeaza ziarul iberic.

Tatonarile au inceput in urma cu cateva saptamani: "Responsabilii lui Real au sondat posibilitatea realizarii acestui transfer, iar dupa raspunsurile pozitive ale celorlalte doua parti (jucator si club), masinaria s-a pus in miscare..."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.