Managerul Steve McClaren a declarat ca jucatorii de la Middlesbrough trebuie sa fie fericiti pentru ca au pierdut doar cu 0-1 meciul cu Steaua din prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA si a apreciat ca atmosfera de pe stadionul National a fost impresionanta.

"Echipa a fost obosita, a fost la al 56-lea meci in acest sezon. Desi am odihnit jucatorii, totusi am avut patru meciuri in opt zile. Ar fi putut fi si mai rau, trebuie sa fim fericiti ca a fost 1-0. Ar fi putut fi 2-0, sau 3-0, si ar fi fost imposibil sa recuperam. Dar la 1-0 putem spera la calificare", a spus McClaren, care a cerut un pahar de apa inainte de a incepe conferinta de presa.

Managerul gruparii engleze s-a declarat foarte multumit de prima repriza, in pofida golului primit. "Insa am avut probleme in repriza a doua. Steaua este o echipa foarte buna, iar pe stadion a fost o atmosfera intimidanta, in sensul european al cuvantului. A fost o atmosfera impresionanta. Steaua are un record de goluri in deplasare, dar noi trebuie sa inscriem si va trebui sa cream aceeasi atmosfera care a fost in aceasta seara", a afirmat McClaren, care a laudat prestatia portarului Mark Schwarzer.

McClaren a subliniat ca, dupa meci, jucatorii s-au bucurat ca scorul a fost 1-0, apreciind ca Middlesbrough poate juca mult mai bine pe teren propriu. "Trebuie sa gasim o cale de a invinge, iar jucatorii sa-si arate calitatea si caracterul. in ultimele 20 de minute, jucatorii nu au aratat tot ce puteau, am cazut pe final. Ne-au lipsit cativa fotbalisti foarte buni, Riggot, Viduka, Southgate, insa Bates a jucat matur", a afirmat McClaren.

Partida retur va avea loc in 27 aprilie, pe Riverside Stadium, de la ora 22.00.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.