Lovitura de teatru la Dinamo! Aflat in ultimele luni de contract cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, mijlocasul Florentin Petre a semnat ieri o intelegere valabila pe o perioada de trei ani cu TSKA Sofia, noul angajament urmand sa intre in vigoare de la data de 1 iulie 2006. Jucatorul si-a tinut astfel promisiunea facuta la sfarsitul meciului cu Gloria Bistrita, disputat sambata trecuta in etapa a 23-a a Diviziei A, cand, injurat de fanii "alb-rosilor", a anuntat ca va pleca din "Groapa" la vara.

Transferul a fost confirmat atat de oficialii gruparii sofiote, cat si de directorul executiv al dinamovistilor, Cristian Borcea. "Intr-adevar, Florentin Petre pleaca din vara. Noi ii multumim pentru tot ce a facut pentru Dinamo. El este simbolul nostru si, dupa ce isi va incheia cariera de jucator, il asteptam la noi pentru a-i oferi un post in conducerea clubului. Ma bucur enorm pentru el ca si-a gasit un angajament in strainatate, isi dorea de mult asta", a declarat Cristi Borcea.

De asemenea, directorul economic al gruparii TSKA Sofia, Lazar Vasilev, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, achizitionarea lui Florentin Petre. "Jucatorul roman a semnat contractul cu clubul nostru. Intelegerea intra in vigoare pe data de 1 iulie 2006 si este valabila pe o perioada de trei ani. Eu m-am intalnit cu Petre inainte de parafarea actelor. Mi s-a parut cam scund pentru un fotbalist, dar a contat faptul ca avem rerefinte foarte bune despre el", a afirmat oficialul sofiot.

Dupa cum se stie, la TSKA Sofia mai evolueaza un fotbalist roman, in speta Eugen Trica, fost component al echipelor Universitatea Craiova si Steaua. Trica s-a aratat foarte incantat de sosirea unui conational la echipa din capitala Bulgariei: "Ma bucur enorm ca Florentin Petre vine la noi. Este un pas enorm pentru el, deoarece va evolua la cea mai golanta formatie din Balcani. Mai mult, Petre va imbraca si la TSKA acelasi echipament ca si la Dinamo, de culoare alb-rosie".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.