UEFA l-a delegat pe luxemburghezul Alain Hamer, ce va fi ajutat de un conational si de un francez. Luxemburghezul Alain Hamer va arbitra partida de maine dintre Steaua si Middlesbrough, din prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA.
Provenit dintr-un campionat cvasinecunoscut, Hamer face parte din Elite Class. Are 40 de ani si a intrat pe lista FIFA acum 16 ani. Centralul este nominalizat printre cei 46 de arbitri din lume in vederea participarii la turneul final al Campionatului Mondial din Germania. Tocmai de aceea, observatorul pentru arbitri al partidei de maine este germanul Volker Roth, presedintele comisiei de specialitate de la UEFA. Ca un fapt inedit, Hamer va avea ca asistenti un conational, Francis Crelo, si un francez, Jean-Philippe Izzo. Rezerva sa este tot un francez, Stephane Lannoy.

De Volker Roth ne leaga amintiri deosebit de placute, el fiind arbitrul care a condus semifinala Cupei Campionilor Europeni dintre Steaua si Anderlecht Bruxelles (3-0), in 1986, "vitezistii" ajungand in finala castigata la Sevilla. Seful arbitrilor europeni se va intalni joi cu "fluierasii" romani din lotul "A".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.