Au insistat sa scape de Ioan Andone inaintea inceperii returului, iar acum fac eforturi disperate pentru a-l aduce inapoi. E vorba de oficialii ros-albilor care recunosc la unison ca s-a comis o greseala, atunci cand s-a renuntat la "Falcos", si drept urmare "cainii" risca sa rateze ultimul obiectiv fixat pentru acest sezon: castigarea campionatului.

Invitat luni seara la emisiunea "Suporter", difuzata de Telesport, managerul sportiv al bucurestenilor, Petre Buduru, a facut o declaratie interesanta: "Andone deocamdata nu poate veni, dar in doua saptamani vom face public numele noului antrenor". De notat este ca in doua saptamani campionatul din Cipru se va incheia, iar actualul tehnician al celor de la Omonia Nicosia va putea prelua, din nou, gruparea din Soseaua Stefan cel Mare.

Acest lucru a fost confirmat si de unul dintre actionarii dinamovisti care a dorit sa-si pastreze anonimatul. "Nu mai este un secret. Andone este prioritatea numarul unu pentru noi, iar aproape sigur va reveni la Dinamo dupa ce sezonul se va termina in Cipru. Domnul Nicolae Badea tine legatura cu el, iar in zilele viitoare va pleca la Nicosia pentru a regla ultimele detalii contractuale. La Dinamo suntem opt actionari si fiecare are propunerea lui in ceea ce priveste noul antrenor. Cam toti insa agreeaza revenirea lui Ando, fiindca a dovedit ce poate", ne-a spus oficialul bucurestenilor.

Totusi in cazul in care negocierile lui Badea cu Andone in Cipru nu vor da roade, celelalte variante pentru functia de antrenor principal sunt: Sorin Cartu, dorit de Gigi Netoiu, Mircea Rednic, propus de Cristi Borcea sau chiar ramanerea lui Florin Marin!