Sub comanda lui Cosmin Olaroiu, Steaua nu a inscris in cele trei meciuri disputate pana acum pe teren propriu in Cupa UEFA. 50.000 de spectatori la fiecare partida si niciun gol marcat. Acestea au fost coordonatele meciurilor Stelei de pe National din aceasta primavara.

Succesele categorice din toamna anului trecut, cand Steaua lui Protasov invingea cu 4-0 pe Lens si cu 3-0 pe Halmstadt, i-au impins de fiecare data pe fanii "militarilor" sa ia cu asalt cea mai mare arena de fotbal din tara. Chiar daca au fost incurajati mereu de un stadion arhiplin, ros-albastrii nu au reusit insa pana acum sa le ofere suporterilor prilejul de a sarbatori marcarea vreunui gol.

Dupa primele doua partide, cele cu Heerenveen si Betis, Olaroiu s-a confruntat pentru prima oara cu reactia ostila a tribunei, neobisnuita cu sterilitatea echipei favorite. S-a vorbit despre avantajul tribunelor apropiate de teren din Ghencea, s-a apelat chiar la sfintirea stadionului National, iar Oli isi lipise eticheta de antrenor defensiv.

Victoria categorica de la Sevilla a potolit insa setea de goluri a fanilor si i-a reactivat capitalul de incredere lui Olaroiu. Dubla cu Rapid a fost tratata de fani de pe alte pozitii, iar dupa 1-1 in tur pe Giulesti, stelistii se rugau ca Oli sa fie intr-adevar atat de defensiv pe cat il acuzasera. A fost in cele din urma un 0-0 calificant, fara reprosuri sau regrete. Maine este meciul cu Middlesbrough. Pana acum, chiar daca nu a marcat pe teren propriu, Steaua lui Oli s-a calificat de fiecare data. Va mai merge ulciorul la apa si a patra oara?


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.