A debutat in tricoul Stelei si a evoluat timp de opt sezoane in Premier League. Dan Petrescu este cel mai indreptatit sa vorbeasca despre fotbalul care se practica in Anglia dupa perioada indelungata petrecuta acolo. In dubla Steaua - Boro, actualul antrenor al Wislei Cracovia nu vede decat o singura invingatoare: formatia din Ghencea.

Libertatea: Care sunt sansele ca Steaua sa treaca de Middlesbrough?
Dan Petrescu: Va mai amintiti ce am spus eu dupa intalnirea din campionat dintre Steaua si Sportul? Ca aceasta echipa va merge pana in finala Cupei UEFA... Si uite unde a ajuns. Parerea mea este ca "ros-albastrii" ii vor elimina sigur pe englezii de la Middlesbrough. 100% vor juca ultimul act al competitiei. Mai mult, pot cuceri si trofeul!

Dupa cei opt ani petrecuti in Premier League, ce ii sfatuiesti pe stelisti?
In primul rand sa joace asa cum au facut-o pana acum. Sa fie insa atenti, pentru ca Boro este o echipa foarte agresiva pe teren propriu datorita publicului care, pur si simplu, ii impinge de la spate la jocurile de acasa. Este foarte important ca in tur Steaua sa nu primeasca gol si nu imi fac probleme la acest "capitol", pentru ca Goian si Ghionea alcatuiesc cel mai bun cuplu de fundasi centrali din Cupa UEFA.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.