Gigi Becali s-a bucurat foarte mult ca va juca in semifinale impotriva unei echipe din Anglia deoarece stia ca in jurul gruparilor din Albion se invart cei mai multi bani. Ros-albastrii trebuie sa dea piept joi seara cu o formatie care are un buget de echipa de Liga Campionilor.

Cel mai bine platit jucator al lui Middlesbrough, Hasselbaink, ar putea plati singur primul "11" al lui Olaroiu, in schimb ce Radoi, care este remunerat "regeste" pentru Romania, are un salariu care rivalizeaza cu cele ale mai tinerilor Morrisson sau Downing. "Englezii se bazeaza pe individualitati, iar noi ne bazam pe grup", spunea Oli dupa ce a vazut cum se misca echipa lui McClaren.

Middlesbrough o ajuta pe Steaua sa bata toate recordurile in materie de incasari pentru un meci: 2.000.000 de euro! Gigi Becali era foarte fericit cand a auzit ca va juca cu o echipa engleza deoarece stia ca acestia platesc cel mai bine pentru drepturile TV.
Financiar, echipa din Albion este net superioara Stelei datorita salariilor, banilor pentru transferuri, investitiilor in stadion, numarului de abonati sau castigurilor din comercializarea insemnelor clubului.

Principalul actionar, Steve Gibson (detine 90%), un magnat al comunicatiilor, a investit in ultimii patru ani peste 55 de milioane de lire sterline (75 de milioane de euro) in transferuri. in schimb, Steaua a cheltuit in aceeasi perioada doar cinci milioane de euro. si totusi, aceasta semifinala reprezinta cea mai mare performanta obtinuta vreodata de "Boro" in cupele europene. Managerul Steve McClaren dispune de un lot de 35 de jucatori pentru acest sezon de Cupa UEFA, in timp ce Olaroiu are la dispozitie doar 21 de fotbalisti.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.