Patronul stiintei s-a contrat de la distanta cu finantatorul ros-albastrilor, despre care a spus ca nu se sfieste sa jigneasca oamenii. Latifundiarul a plecat la Muntele Athos. Deranjat de atacurile venite din partea lui Gigi Becali in urma cu cateva zile, Adrian Mititelu i-a raspuns conducatorului Stelei.

"Gigi se da un mare credincios, vorbeste de Dumnezeu, dar ii jigneste pe toti semenii lui si injura in stanga si-n dreapta. De aceea si-a pierdut electoratul. Nu o sa ma uit la meciul Stelei, pentru ca este pe 20 aprilie, o zi trista pentru mine. Acum 23 de ani juca Universitatea Craiova cu Benfica in semifinala Cupei UEFA si intr-un fel il inteleg pe Becali ca se bucura de calificarea echipei sale, dar reactiile lui sunt exagerate. Nu ma voi uita la meci, dar o sa fiu suporterul lui Middlesbrough", a declarat Mititelu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.