Mircea Lucescu i-a propus lui Rinat Ahmetov sa-l aduca pe Razvan Lucescu antrenor la Sahtior, el urmand sa ocupe functia de director tehnic. In ciuda rezultatelor extraordinare obtinute in acest sezon, este putin probabil ca Razvan Lucescu sa continue in Giulesti si din vara.
La finalul campionatului, George Copos poate avea parte de o surpriza neasteptata. Razvan Lucescu, antrenorul care a adus Rapidul in atentia Europei, a fost propus de tatal sau, Mircea Lucescu, ca tehnician la sahtior Donetk! in aceste conditii, Lucescu senior i-a spus patronului Rinat Ahmetov ca din vara el vrea sa se retraga in functia de director tehnic, iar fiul sau sa se ocupe efectiv de toate problemele tactice ale echipei. Prima discutie a avut loc anul trecut, in toamna, dupa ce Razvan Lucescu fusese demis de Copos pentru 12 ore. Ahmetov a ramas deschis unei astfel de variante si i-a urmarit atent cariera antrenorului rapidist, iar acum vrea sa-l aduca la Donetk.

O impresie buna i-a lasat Razvan chiar la meciul din grupele Cupei UEFA, cand rapidistul si-a invins tatal. De fapt, adevaratul motiv pentru care Ahmetov s-a aflat in Romania pe 6 aprilie, la partida retur dintre Rapid si Steaua, a fost acela de a incerca din nou sa-l convinga pe Razvan sa-i accepte oferta, dar a renuntat atunci, pentru moment, cand a vazut cat de amarat era tehnicianul la finalul meciului. Oricum, ziarele din Ucraina au scris anul acesta despre foarte probabila varianta tata si fiu pe banca tehnica a echipei sahtior Donetk, incepand din vara.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.