Adrian Mutu a facut o vizita de doua zile in Bucuresti, insotit de Emerson si Trezeguet, reprezentanti ai ultimelor doua campioane mondiale, Brazilia si Franta.

Fotbalistii lui Juventus au primit liber de la antrenorul Fabio Capello, dupa remiza obtinuta de bianco-nerri, 1-1, in deplasarea de la Cagliari. Briliantul i-a invitat pe cei mai buni prieteni ai sai din lotul "Batranei Doamne", dar si alti cunoscuti din Torino.

Sambata seara cei trei fotbalisti s-au distrat intr-un club bucurestean, unde au stat pana spre dimineata, ocupati printre altele si cu impartitul de autografe si fotografii.

Duminica, Mutu si invitatii sai au luat masa la restaurantul Nemo, situat in centrul Capitalei.

Luni dimineata Mutu, Emerson si Trezeguet s-au intors in Italia, cu un avion charter, inchiriat pentru 16.000 de euro. Mutu si colegii sai s-au grabit pentru ca la ora 11.00 le expira permisia data de Capello.

A doua oara ghid

Pe vremea cand juca la Chelsea, Adrian Mutu a mai avut o initiativa de acest gen.

Cu ocazia Galei Fotbalului Romanesc din 2003, atacantul roman a venit la Bucuresti insotit de olandezii Mario Melchiot si Jimmy Floyd Hasselbaink si francezii Claude Makelele si Marcel Desailly. Mutu a primit Premiul de cel mai bun fotbalist al anului, in Romania, chiar din mainile campionului mondial si european, Marcel Desailly.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.