Rulmentul Brasov a pierdut prima mansa a semifinalelor Challenge Cup la handbal, disputata in propria sala, contra frantuzoaicelor de la Merignac Handball, 23-25

Nici in cele mai frumoase vise ale lor frantuzoaicele de la Merignac Handball nu si-au inchipuit ca vor castiga la Brasov, in prima mansa a semifinalelor Challenge Cup, contra handbalistelor de la Rulmentul.

Speculante, mereu pe faza, cu doar doua jucatoare care au probat calitatile de handbaliste Keita Nimetigna si Allisa Gomis, bine dirijate de pe margine de Thierry Vincent, oaspetele au castigat cu 25-23.

S-au batut singure

Practic, meciul a fost pierdut de jucatoarele celebrei Mariana Tirca. Adormite, fara imaginatie in joc, alergand impiedicate, nereusind sa inscrie nici din aruncari de la 7 metri, componentele echipei care e lider in Liga Nationala, Rulmentul Brasov, s-au batut singure. Daca vor invata din greseli si nu vor practica acelasi joc dezlanat, pe care-l arata de aproape o luna, atunci au sanse sa se califice chiar la Bordeaux, saptamana viitoare. Lacrimile de la final de meci pot fi transformate intr-o uriasa petrecere chiar de Pastele ortodox.

Cersetorii au vandut florile primite de la frantuzoaice

Descurcareti, micii cersetori din jurul Salii Dumitru Popescu-Colibasi din Brasov, le-au impresionat pe handbalistele din Franta. Acestea le-au oferit florile primite de la organizatori. Micii intreprinzatori au facut repede bani, vanzand firul de trandafir cu 30.000 lei vechi.

Tabela cu ghinion

Gazdele erau extrem de suparate din cauza faptului ca tabela de marcaj nu mai avea semnal de averitzare si s-a defectat in cateva randuri in timpul meciului. Organizatorii s-au plans ca tabela ar fi fost stricata de cei de la Dinamo Brasov, care nici macar nu i-ar fi anuntat. Banchetul de dupa meci, care a avut loc in Poiana Brasov, a fost mai degraba un Te Deum pentru handbalistele brasovence. Finalmente, acestea au reusit sa-si zambeasca, mai mult din cauza faptului ca erau gazde.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.