Ieri, dupa meciul de la Galati, castigat de Sportul Studentesc cu scorul de 3-2, liderul clasamentului golgeterilor din actualul sezon, Ionut Mazilu, a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.prosport.ro:

Prosport: Ionut, felicitari pentru victorie si pentru golul marcat. Cum a fost meciul de azi?

Ionut Mazilu: Greu, foarte greu. La 2-1 pentru ei am sperat, insa, ca vom egala. Intrarea lui Curelea m-a ajutat mult sa dau gol, pentru ca a creat spatii mari in apararea lor.

P: De mai multi ani Sportul Studentesc practica un joc spectaculos. Acum obtine si rezultate constant bune. Care este secretul din acest retur?

I.M.: Maturizarea jucatorilor de baza a facut ca obtinerea catorva rezultate bune sa dea incredere si celorlati jucatori mai tineri.

P: Va afecteaza programul aglomerat din campionat?

I.M.: Nu ne afecteaza neaparat ritmul alert de desfasurare al campionatului. Singura problema este recuparea dupa accidentari a jucatorilor loviti.

P: Esti liderul marcatorilor din campionat cu 17 goluri. Care sunt atuurile tale?

I.M.: Travaliul pe teren si plasamentul in fata portii.

P: in vara probabil ca vei parasi Regia. La ce echipa sau in ce campionat ti-ai dori sa evoluezi?

I.M.: Visez ca intr-o zi sa ajung sa joc in Spania la Real Madrid. Dar sunt realist si imi dau seama ca este foarte greu sa ajung acolo.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.