In ciuda preturilor mari, fanii au stat ore intregi la coada pentru a vedea live semifinala Cupei UEFA

Cum performanta s-a dovedit perisabila in sportul romanesc, o semifinala de cupa europeana la fotbal a devenit o marfa extrem de cautata pe piata autohtona. Chiar daca preturile la partida Steaua-Middlesbrough au fost condimentate (30 RON la peluze, 50 de lei la tribuna a doua, 100 de lei la tribuna intii si 200 de lei la tribuna zero) astfel incit profitul lui Gigi Becali sa ajunga la 700.000 de euro, fanii au dat navala la dezlegarea la bilete de simbata. Alaturi de sotie si de caruciorul ros-albastru, care adapostea un bebelus imbracat in ros-albastru, ore intregi au indurat fanii la coada pentru a prinde un loc cit mai bun la spectacolul european de joi (ora 20.45, Realitatea TV).

Haos la casele de bilete

Calvarul a inceput inca de la ora 7.00, desi casele de bilete s-au deschis abia in jurul orei 10.30. S-a creat imbulzeala, deoarece multe persoane au fost nevoite sa se mute de la o coada la alta, dupa ce se asezasera la o casa fara a sti in ce zona a tribunelor vor fi comercializate biletele. Pina la ora prinzului, toate biletele puse in vinzare simbata pentru tribunele intii si a doua s-au epuizat, acestea fiind disponibile in continuare numai pentru abonatii FC Steaua, care le puteau achizitiona la jumatate de pret de la o casa special amenajata.

Ca de fiecare data, pe fir au intrat speculantii, multi dintre fanii care au stat la coada nereusind sa obtina bilete in sectorul dorit. "Sint de la ora 9.00 aici, am avut in fata vreo 300-400 de persoane si nu am apucat bilet. Daca toata lumea a cumparat cite cinci bilete, asta inseamna ca s-au vindut 2.000 de bilete, iar ei spun ca s-au pus in vinzare 10.000. Restul s-au dus in alta parte", a afirmat un suporter, necajit ca a pierdut vremea la coada.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.