Gigi Becali se intilneste in ultima perioada mai des cu procurorii decit cu Dan Diaconescu in garsoniera OTV. Dupa ce a fost martor in dosarul "Camatarilor", cercetat in ancheta referitoare la schimbul de terenuri cu MApN, banuit de implicare in spalare de bani alaturi de Victor Becali, acuzat de Sebastian Bodu de dosirea a 1,5 milioane de euro din impozitele pe salarii, Gigi Becali a ajuns din nou fata in fata cu procurorii.

De data aceasta, donatorul-sef din Ghencea este audiat ca martor de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) intr-un caz de spalare de bani, in care sint arestati craiovenii Ion si Nicu Mihailescu, zisi si fratii "Tuica" din cauza afacerilor cu alcool.

"E mina lui Tariceanu"

Motivul convocarii lui Becali la echipa procurorilor il constituie transferul lui Mieila si al altor jucatori de la Extensiv Craiova, club patronat de fratii Mihailescu, la Steaua. "Nu l-am luat eu pe Mirel Radoi, l-a luat Steaua. Eu am venit aici pentru ca vrea sa ma vada procuroarea Vica, am venit la plimbare. Oricum, asta e mina lui Tariceanu! Procuroarea a fost o draguta, a fost civilizata. M-a intrebat daca am avut relatii de afaceri cu fratii Mihailescu si eu i-am spus ca nu eu, ci clubul Steaua cu clubul Extensiv. Exista acte pentru fiecare transfer. Am discutat si am dat si o declaratie scrisa", a declarat Gigi Becali dupa audieri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.