Unul dintre actionari, Vladimir Cohn, recunoaste ca vina primordiala pentru rezultatele de acum apartine conducerii, in frunte cu Nicolae Badea si Gigi Netoiu, care a fost de acord cu indepartarea antrenorului. Oficialul sustine ca sistemul de joc a fost dat peste cap

Desi jucatorii au fost motivati financiar pentru meciurile cu Steaua si Rapid, ei au luat doar un punct in cele doua derby-uri.

Oficialii ros-albilor au hotarat insa sa nu-i amendeze pe elevii lui Florin Marin atat timp cat titlul se mai joaca pentru a nu crea o tensiune suplimentara. Totusi, deoarece baremul de puncte, sapte, impus pentru cele trei jocuri, cu Bacaul, Steaua si cu Rapid, nu a fost indeplinit, primele fotbalistilor au ramas blocate. "Meciul din Giulesti s-a decis in urma greselilor individuale foarte mari, si ma refer aici in primul rand la Gaev. Nu s-a luat nicio masura in privinta amendarii jucatorilor, deoarece noi consideram ca lupta pentru campionat nu e incheiata", ne-a declarat Florian Busca, unul dintre actionarii de la Dinamo.

Mai virulent a fost un alt conducator al "cainilor". "Consider ca la Grigorie a fost penalty, iar atunci meciul ar fi decurs altfel. Asta nu scuza insa prestatia deosebit de slaba a echipei. Pentru ca am ajuns la acest stadiu cauza numarul unu o reprezinta indepartarea lui Andone in iarna. Atunci s-a facut o greseala. Cauza numarul doi este ca Badea si Netoiu au fost de acord cu indepartarea lui Andone, iar cauza numarul trei nu o reprezinta pregatirea fizica, ci cea tactica. Pentru ca noi de doi ani si jumatate jucam ceva cu Andone si a venit Vigo, care a vrut sa schimbe sistemul, si totul s-a bulversat, nimeni nu a mai inteles nimic. Consider ca lupta pentru titlu nu se va decide inainte de ultima etapa", ne-a spus Cohn.

Petre e din nou ironizat de oficiali

Florian Busca sustine ca Petre a primit o propunere consistenta pentru a-si prelungi contractul. "Nu stiu ce suma se vehiculeaza, dar va spun ca noi i-am propus cu mult mai mult decat castiga in prezent la Dinamo pentru a semna o noua intelegere. El nu vrea, pentru ca la vara va pleca la Andone, la Omonia. Mingea e acum la el daca ar dori sa ramana la Dinamo desi pe teren mingea numai pe la el nu prea mai sta", a declarat ironic actionarul dinamovist.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.