Dinamo a iesit cat se poate de prost din meciurile de foc cu sfert-finalistele Cupei UEFA, Steaua si Rapid. Dupa 1-1 in "Groapa" contra "militarilor", "cainii" au capotat lamentabil in Grant: 0-3!

Conducatorii dinamovisti au schimbat trei antrenori in cateva luni. Concluzia dupa meciul de aseara? Mai bine schimbau jucatorii! Penibili de la inceput pana la sfarsit, "alb-rosiii" au incercat ceva in startul meciului. Grigorie a scapat cu Minca, l-a driblat pe portarul de ocazie al gazdelor, insa, in loc sa continue faza, s-a aruncat cersind un penalty. Germanul Fandel nici nu a clipit!

Pragmatici, rapidistii au dat lovitura dupa lovitura. Moldovan, de-o viata omul potrivit la locul potrivit, a punctat la o greseala a lui Gaev (min. 28), care a respins mingea in fata la sutul lui Romeo Stancu. Dupa pauza, acelasi Moldovan a rezolvat meciul reluand in poarta de la 18 metri (min. 55). "Vulpoiul" din avanposturile Rapidului a demonstrat la 34 de ani ca face cat toti atacantii dinamovisti la un loc: Danciulescu, Niculescu si Zicu. Umilinta "cainilor" s-a desavarsit in minutul 68, cand Burdujan, lansat perfect de Moldo-gol, a scos un penalty transformat impecabil de Daniel Niculae.

Dinamo a cazut pe locul doi dupa infrangerea din Giulesti. Gratie golaverajului (+22 fata de +21), Steaua a trecut pe prima pozitie. "Ros-albastrii" au un meci mai putin disputat, restanta de acasa cu Pandurii. Rapidistii, desi au declarat ca nu mai conteaza in lupta pentru titlu, s-au apropiat la sase puncte de primele clasate si in sinea lor spera. Au si de ce!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.