Dupa o prestatie modesta, Steaua a invins printr-un penalty o echipa a Iasiului curajoasa, dar care s-a lovit de propriile limite. Steaua pune la incercare nervii propriilor suporteri, ca si cum meciurile mai bune din ultima vreme nici n-ar fi existat.

Fara Radoi, ros-albastrii au revenit la maniera exasperanta de a juca fotbal, aratata la inceputul returului. Iasiul este o echipa solida, care nu e preocupata de spectacol in deplasare, in timp ce stelistii au aratat ca o formatie care mai evolueaza in Divizia A doar pentru ca este nevoita sa o faca.

Adevarata miza este meciul cu Middlesbrough, acest fapt fiind indicat si de tribunele goale, insensibile la lupta din campionat. Somnambulismul Stelei a fost demonstrat si de "inima" echipei, Nicolita, care in minutul 34 a patruns periculos pe dreapta si a sutat violent... paralel cu poarta.

in repriza a doua, campionii au continuat sa joace urat, iar Ionut Popa a simtit ca Iasiul poate mai mult si a introdus si al doilea atacant pe teren. si cum in astfel de situatii doar o eroare individuala poate "scrie" istoria unui meci, greseala a venit din partea moldoveanului Toma, care l-a faultat in careu pe Oprita. Dica a deschis scorul, iar jocul curajos al Politehnicii s-a naruit dupa ce acelasi neinspirat Toma a comis prosteste un fault inutil la 80 de metri de propria poarta, primind al doilea galben.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.