Nemultumit de sentinta, patronul Craiovei ameninta cu tribunalele internationale

Litigiul dintre clubul Universitatea Craiova si fostul impresar al atacantului irakian Salih Jaber, Aksam Kaddour, a fost cistigat in cele din urma de arab, care are de primit, conform Comisiei de Recurs a FRF, 20.000 de dolari de la patronul Adrian Mititelu. In plus, aceeasi comisie a stabilit ca "Stiinta" trebuie sa plateasca 75.000 de dolari Jiului Petrosani pentru Gabriel Apetri, jucator exclus din lot pentru ca a fost prins beat in cantonament. La aflarea verdictelor, Mititelu a reactionat in stilu-i caracteristic, declarind: "Sint sicane pentru a ma determina sa-i dau drumul jucatorului dupa ce au luat o gramada de bani de la mine!".

Mititelu este suparat pentru ca, initial, Comisia pentru Statutul Jucatorului daduse dreptate clubului oltean, care trebuia sa primeasca 48.300 de dolari de la Aksam Kaddour. Printr-un comunicat semnat de toti condu-catorii clubului, FRF este amenintata cu tribunalele internationale: "Criteriile care stau la baza acestor decizii se regasesc, probabil, inauntrul unor separeuri luxoase, care, nu de putine ori, au facut deservicii fotbalului romanesc. Nedreptatita de-a lungul anilor de Federatia Romana de Fotbal (…), Universitatea va incerca sa-si caute dreptate la forurile internationale, acolo unde se judeca dupa principii sanatoase si neafectate de interesele de grup".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.