Sportul s-a distrat cu Poli, ratand cu nonsalanta, castigand meritat, chiar daca si cu ajutorul arbitrului.

Cine a zis in iarna ca Poli trage la titlu probabil isi inchipuie acum ca are un cosmar. Din pacate pentru Hagi, este cruda realitate: Timisoara nu joaca nimic!

Sportul si-a permis sa rateze in prima repriza cam cate ocazii isi crease Poli in intregul retur de campionat. Seria a fost pornita de Balan, care a reluat cu capul in transversala, de la opt metri, centrarea lui Varga de pe stanga (minutul 24). Au urmat situatiile lui Stancu (29), Varga (42) si Mazilu (45), care s-au pripit singuri cu portarul Popa.

Hagi i-a introdus la pauza pe Naidin si Gluscevic in locul inexistentilor Soporan si Mansour, dar tot Mazilu a scapat inca o data doar cu Popa in fata, insa tot fara efect pe tabela (47). in timp ce Poli a contat doar cu suturi anemice, Mazilu a mai ratat un duel unu la unu cu Popa. Firesc insa, gazdele nu puteau rata la infinit: Varga l-a mai umilit o data pe Radoi (de ce tot insisti Hagi cu el?), a centrat perfect, iar Nae a reluat simplu cu capul din sase metri. Jocul s-a mai echilibrat apoi, dar, culmea, gazdele au marcat mai usor. Au intervenit insa arbitrii. Mai intai centralul Constantin a vazut un fault inexistent la un duel Balace - Mazilu, penalty-ul fiind transformat elegant de Varga (77). Apoi asistentul Miklos Nagy n-a semnalizat un ofsaid, lasandu-l pe Popa sa provoace un penalty ceva mai clar, executat de Mazilu (82). Timisorenii au punctat tot de la 11 metri, prin Balace lovitura fiind obtinuta de Silvasan, in sfarsit vazuta bine de central, care l-a si eliminat pe Patriche. Un gol de onoare, desi greu poate fi vorba de asa ceva dupa jocul banatenilor.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.