In mod tacit sau cu excluderi anuntate, Poli Timisoara isi triaza incetul cu incetul jucatorii.
Dupa ce Hagi a revenit asupra demisiei sale, antrenorul i-a trimis la echipa a doua pe Alin Stoica si Gabriel Caramarin, chiar daca ultimul era unul din cei patru capitani ai lui Poli.

Se pare insa ca masurile nu se vor opri aici. Fundasul Adrian Olah este si el in continuare lasat in afara lotului convocat pentru meciuri, fiind la a treia etapa cand nu apare pe foaia de joc. Ieri, in lotul deplasat la Bucuresti pentru partida cu Sportul nu a fost inclus nici mijlocasul Gigel Coman. Acesta a dezamagit mereu in ultimul timp, fiind acuzat de multe ori pentru indolenta pe teren, ca bunul sau prieten, Gabriel Caramarin.

Cei doi jucatori au mai fost criticati si in turul campionatului, pe cand antrenor era Cosmin Olaroiu, dar acesta nu a luat pe atunci masuri impotriva jucatorilor. in urma neincluderilor lui Coman si Olah, dar si a pedepsirii lui Caramarin, mai multi jucatori adusi din Parcul cu Platani vor sa plece de la Poli in vara. Se zvoneste ca celor trei li s-ar mai alatura portarul Marius Popa, dar si fundasul Gabriel Canu.