Asadar, la nici trei zile de la disputarea "actului" anterior, returul Diviziei A navaleste din nou peste noi, programand astazi primele doua partide din intermediara cu numarul 22. In acest sens, exceptand derby-ul de maine, dintre Rapid si Dinamo, intreaga atentie este polarizata, fara indoiala, asupra duelului Sportul Studentesc - Poli Timisoara. Un duel care, departe de vreo implicare majora in clasament, are, cu siguranta, o importanta covarsitoare pentru psihicul "fragil" al tehnicianul de pe Bega - Gica Hagi - dornic mai mult ca oricand sa castige si, in consecinta, sa se reabiliteze fata de sustinatorii "violeti", dupa "circul" cu joaca de-a demsia din week-end-ul trecut.

Cum insa si "studentii" lui Gigi Multescu (pozitia a 4-a in top, cu 35 de puncte) vor miza azi, fara doar si poate, pe orgoliul lor de "gasca nebuna", ramane de vazut daca "regele" si banatenii lui (locul 6, cu 34 p) vor izbuti pana la urma sa se "spele" intr-o prima faza de "pacatele" facute taman in Postul Pastelui.
Partida Sportul Studentesc - Poli Timisoara (ora 17.00, National TV) va fi arbitrata de o brigada compusa din Aug. Constantin (Rm. Valcea) - Z. Szekely (Baia Mare), Miklos Nagy (Cluj) -V. Bratu (Amara), observatori fiind Gh. Nedelescu (Craiova) si I. Muresan (Bucuresti).

"Minerii" vizeaza iesirea la "suprafata"

Legat de cel de-al doilea meci de astazi, Jiul Petrosani - FC National, prea multe n-ar fi de spus. Atata doar ca, veniti dupa un joc pierdut la mare lupta (1-2) in fieff-ul pitestenilor, "minerii" lui Aurel Sunda (locul 12, cu 20 p) nu-si mai pot permite nici un pas gresit "acasa", un succes in disputa cu "bancarii" oferindu-le, de altfel, posibilitatea unei "guri babane de oxigen" in tentativa iesirii din haul intunecat al clasamentului. Mai ales ca - satisfacut de prima infrangere administrata sambata Sportului si de urcusul pe podium - Nationalul italianului Bergodi (pozitia a 3-a, cu 36 p) nu prea mai are de ce sa se omoare cu firea.

Intalnirea Jiul - FC National (ora 16.00, Telesport), va fi oficiata de o brigada alcatuita din V. Stanisteanu (Buzau) - Cr. Nica (Ploiesti), Cl. Tripa (Arad) - S. Bogdan (Craiova), observatori fiind desemnati Al. Popescu (Bucuresti) si D. Craciun (Cluj).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.