Fanii s-au “ciocnit” in mijlocul orasului, inainte de joc, dupa care au facut un adevarat show in tribune.

Toata coregrafia gandita de fanii "cainilor rosii" a fost deconspirata, dandu-le astfel posibilitatea stelistilor sa poata raspunde ironic la mesajele venite din peluza Catalin Haldan.

Astfel, la fiecare banner ridicat de "Nuova Guardia" venea si o replica din sectorul rezervat suporterilor ros-albastrilor. "Demonstrati-va valoarea, pastrati-va onoare" si-a gasit raspuns in "Valoare ¡ onoare a zero". Apoi, "in Ghencea toti abonatii depind de alocatii" a fost contracarat cu "Alocatii au adevaratii".

Mesajul principal transmis de "ultrasii" ros-albilor a fost acela de a sarbatori un deceniu de la incendierea peluzei din Ghencea. Pe un fond alb se putea vedea scris cu rosu, 1996, iar pe banner-ul afisat pe gard se putea citi: "De zece ani dominam peisajul ultra romanesc". si acest mesaj a fost ironizat de stelisti prin: "Origini copiate, in 1997 confiscate, foarte putin apreciate si inutil aniversate".

Fanii echipei lui Olaroiu si-au ironizat adversarii facand referire la calificarea lui Radoi si compania in semifinalele Cupei UEFA: "Voi in UEFA, doar la Playstation".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.